Daltonist-White

O The Daltonist-u

Kreativnost, kvaliteta, izuzetna usluga, živahna atmosfera. To je sve.

The Daltonist

The Daltonist je niknuo iz zajedničkog uvjerenja da se izuzetno ugostiteljstvo i opuštena prijateljska atmosfera ne moraju međusobno isključivati. 

Stvorili smo internacionalni tim ljudi od kojih neki dolaze čak iz Argentine i Kameruna. Svi mi dijelimo zajedničku strast da pružimo Vama, našim gostima, jedno predivno iskustvo. 

Možemo pričati o tome kako smo najbolji u ovome ili onome, ali nećemo jer to je ipak Vaša odluka. Mi smo samo tu da Vam pomognemo da se zabavite.
the-daltonist-team
drinks-about-us

Što Mi Radimo?

Fokusirajući se na mantru 'misli globalno, djeluj lokalno' crpimo inspiraciju gdje god je možemo pronaći te spajamo sa domaćim sastojcima i kulturom da Vam ponudimo jedinstvena pića koja imaju istinsku priču iza sebe. 

Od likera i sirupa koje sami radimo te tradicionalnih dalmatinskih sastojaka u našim koktelima do domaćih craft piva koje točimo, sve što Vam pružamo je pažljivo odabrano kako bi Vam pojačali iskustvo kada ste s nama.

O Hrana

Tokom dana nudimo razne vrste internacionalnog brunch-a sa dalmatinskom notom a u večernjim satima selekciju manjih tanjura uz craft pivo ili koktel. 

Svaka kombinacija je pažljivo osmišljena kako bi Vam pružila jedinstveno iskustvo savršeno upareno uz pića iz naše ponude.
daltonist-food
NIGHT-BLOSSOM-DALTONIST

Ducan

Žedni za novim okusima? Na pravom ste mjestu!
Za zahtjevna nepca nudimo selekciju craft pive i žestokih pića iz cijelog svijeta s kojima možete putovati kroz svoje okusne pupoljke.

I ne samo to – nudimo naše koktele s potpisom u kojima možete uživati kod kuće, ponijeti u goste prijateljima ili pokloniti nekome da se osjeća posebno.

Više O Nama

ŽELIŠ BITI U TOKU? PRIJAVI SE!


    chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram